Petrolul Ţicleni atacă podiumul

În etapa a 18-a, Campionatul Judeţean, Liga a IV-a, propune amatorilor de fotbal un meci interesant la Ţicleni. Acolo se vor întâlni duminică, cu începere de la ora 13:00, două dintre cele mai în formă echipe din judeţ, Petrolul Ţicleni şi Gilortul Târgu Cărbuneşti.

Derbiul etapei este considerat meciul dintre a cincea clasată, Petrolul Ţicleni, şi ocupanta locului trei, Gilortul Cărbuneşti. Cele două formaţii s-au întărit în perioada de iarnă şi sunt în lupta pentru promovare. Petrolul Ţicleni are ocazia de a egala la puncte pe Gilortul în cazul unei victorii, diferenţa dintre cele două formaţii în clasament fiind de doar trei puncte.

Tot în luptă pentru un loc pe podium este şi Petrolul Bustuchin care va juca acasă cu a noua clasată, Ştiinţa Hurezani şi este considerată favorită. Liderul clasamentului, Vulturii Fărcăşeşti va juca duminică în deplasare, la CS Novaci, iar a doua clasată, Ştiinţa Turceni, joacă sâmbătă, pe teren propriu, cu Avântul Baia de Fier.

Un meci atractiv se dispută şi pe terenul de la Rovinari unde Jiul, locul 7, întâlneşte Internaţional Băleşti, locul 6, meciul fiind programat duminică, de la ora 13:00.

Tot în acest week-end, duminică, de la ora 12:00, sumt programate meciurile etapei a 20-a a Ligii a V-a Gorj.

Galerie foto



Vizualizări: 1,166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: