Bălăeţ va iniţia discuţii cu toate entităţile sportive din Târgu Jiu

Directorul Clubului Sportiv Municipal, Robert Bălăeţ, va demara discuţii cu reprezentanţii tuturor entităţilor sportive din Târgu Jiu pentru a stabili exact care sunt ramurile sportive neacoperite de cluburile şcolare şi celelalte cluburi. După numire, acesta a primit un birou provizoriu în cadrul primăriei.

Sediul nou înfiinţatului club sportiv municipal va fi în noul stadion, dar până la inaugurarea acestuia directorul CSM, Robert Bălăeţ, trebuie să îşi desfăşoare provizoriu activitatea într-un birou din cadrul primăriei.

Imediat după numire, Bălăeţ a făcut apel la sprijinul tuturor factorilor care pot sprijini sportul local, având în vedere că noul club trebuie construit acum de la temelii. „Ştiu că mă aşteaptă o muncă foarte grea, de fapt cred că va fi titanică, pentru că voi lua totul de la zero şi am nevoie de sprijinul tuturor. Trebuie să organizez o serie de concursuri, trebuie stabilit bugetul şi voi veni în faţa membrilor consiliului local să discutăm. Sper să mă ajute toată lumea şi sper să facem ceva pentru acest oraş care este aproape de zero din punct de vedere sportiv, la ora aceasta”, a spus Bălăeţ, care ia în calcul şi comasarea pe viitor a activităţii CSM cu CS Pandurii, prima preocupare fiind să nu suprapună secţiile noului club cu cele unde CS Pandurii face deja performanţă.

„Iau în calcul şi această comasare pe viitor cu CS Pandurii, dar clar nu voi marşa pe acele secţii de la CS Pandurii. O să demarez discuţiile cu toată lumea pentru că, până la urmă, şi UCB-ul, şi CSS-ul, şi LPS-ul sunt toate în oraşul Târgu Jiu şi este datoria mea să discut cu toţi”, a explicat directorul CSM programul său pentru perioada următoare.

Majoritatea cluburilor din Târgu Jiu aşteaptă cu interes începerea activităţii la CSM Târgu Jiu, cu speranţa că o parte dintre copiii şi tinerii care activează acolo să fie preluaţi de noul club al primăriei, ştiut fiind că finanţarea majorităţii cluburilor târgujiene era făcută prin proiecte de finanţare de la Primăria Târgu Jiu sau Consiliul Judeţean.

Vizualizări: 833

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: