Pandurii  vor neapărat victorie cu Brăila

Pandurii Târgu Jiu întâlnește sâmbătă, pe teren propriu, una dintre ultimele clasate din Liga a doua, Dacia Unirea Brăila. Pentru a avea alături la acest meci important cât mai mulţi suporteri, gorjenii au redus din nou preţul biletelor la 10 lei, cât a fost tariful în 2018.

Meciul cu Dacia Unirea Brăila este foarte important în contextul actual al subsolului ligii secunde. De la locul 10, ocupat acum de Pandurii, până la ultima clasată, toate echipele luptă pentru evitarea retrogradării.

Cum tânăra echipă a lui Adrian Bogoi nu a înregistrat nici o victorie în acest an, pentru Pandurii aceasta e ocazia de a arăta că merită să rămână în acest eşalon fotbalistic învingând una dintre formaţiile mai slab clasate. Pentru acest meci Bogoi nu se poate baza pe Daniel Ciobanu, care a revenit la Târgu Jiu, dar va avea nevoie de mai mult timp pentru a recupera pregătirea fizică şi nici pe Gabriel Dodoi, care a continuat să se pregătească separat de echipă în ultimele zile.

Cea mai importantă pierdere este însă cea a căpitanului Denis Brînzan, care este suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene şi în egală măsură cea a portarului titular, Mihai Cotolan, suspendat şi el după ce a primit un cartonaş roşu la precedentul meci de la Târgu Jiu. „Pe Dodoi nu o să contăm în acest meci şi nu ştiu dacă o să contăm până se termină campionatul. El e un jucător împrumutat. Brînzan şi Cotolan sunt suspendaţi. Nu există o favorită, dar sperăm să câştigăm meciul”, a declarat antrenorul pandurilor înaintea partidei din etapa a 26-a.

Pandurii au anunţat pe site-ul oficial că reduc preţul biletelor pentru acest meci la 10 lei, la celelalte două partide de pe teren propriu din acest an un bilet costând 15 lei. Biletele se pot procura de la intrarea pe terenul sintetic, după ora 09:00, iar meciul va începe la ora 11:00.

Programul etapei a 26-a:

sâmbătă, 23 martie, ora 11:00

Luceafărul Oradea - Aerostar Bacău   

CS Baloteşti - Ripensia Timişoara   

Pandurii Târgu Jiu - Dacia Unirea Brăila   

Metaloglobus Bucureşti - SSC Farul Constanţa    

sâmbătă, 23 martie, ora 13:00

Academica Clinceni - UTA Arad - Televizat   

duminică, 24 martie, ora 11:00

Energeticianul - CS Mioveni  

duminică, 24 martie, ora 13:00

Sportul Snagov - ACS Poli Timişoara - Televizat  

duminică, 24 martie, ora 15:30

Chindia Târgovişte - Daco-Getica Bucureşti - Televizat  

duminică, 24 martie, ora 18:00

ASU Politehnica Timişoara - Petrolul Ploieşti - Televizat  

duminică, 24 martie, ora 20:00

Universitatea Cluj - FC Argeş - Televizat

Vizualizări: 419

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: