Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Pică pe capete examenul pentru permisul de conducere

Un număr 6.663 de candidați au fost examinați de la începutul anului și până în prezent la proba teoretică, în vederea obținerii permisiului de conducere.

Șeful Serviciului Permise Auto și Înmatriculări Gorj, Ștefan Țacu, a declarat că doar 3.391 de candidați au fost declarați admiși și 3.172 au fost declarați respinși. Procentul de promovabilitate la proba teoretică a fost de 51,66%.

Referitor la proba practică, au fost examinați 6.693 de candidați. Au promovat 3.516 și au fost respinși 3.177. Procentul final de promovabilitate a fost de 52,64%.

Programarea candidaților la proba practică se face în continuare între 45 și 60 de zile. Serviciului Permise Auto și Înmatriculări nu are personal suficient pentru a scădea perioada dintre promovarea probei teoretice și proba practică.

Vizualizări: 1,990

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: