Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Dulceața de păpădie de Tismana, înregistrată ca produs montan

O firmă din Tismana a înregistrat 11 tipuri de dulcețuri și siropuri în registrul național al produselor montane. Dacă în primă fază au fost înregistrate siropul de trandafiri și dulceața de afine, cireșe amare, trandafiri și mure, acum au mai fost adăugate și alte produse.

Petra Ochișor, directorul Direcției Agricole Gorj, a spus care sunt noile produse. “În Gorj sunt 12 localități în zona montană. La Tismana, un operator pe partea de agricultură ecologică a depus și a obținut licențele pentru încă șase produse cu denumire de produs montan. Este vorba despre dulceață de fructe de soc, dulceață de cireșe albe, dulceață de coacăze negre, dulceață de păpădie, dulceață de ardei iute și sirop de mugur de brad”, a spus Petra Ochișor.

Și tocanul de oaie care se face la stâna de pe Transalpina va fi recunoscut ca produs tradițional.

Vizualizări: 790

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: