Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cai loviți de tren la Târgu Cărbunești

Trenul interRegio 1922 Arad-Craiova-Bucureşti-Mangalia a lovit doi cai, în zona localităţii Cărbuneşti, judeţul Gorj. Incidentul a avut loc în cursul nopţii de miercuri spre joi (3 spre 4 iulie), în jurul orei 1.30.

“Trenul a lovit doi cai aflaţi pe linia de cale ferată. În urma impactului, locomotiva a fost avariată, iar mecanicul a solicitat altă locomotivă”, a explicat Oana Brânzan, purtător de cuvânt al CFR SA.

Schimbarea locomotivei a condus la acumularea a 150 de minute de întârziere. Trenul a plecat din Arad miercuri, la ora 18.40 şi, dacă nu va mai acumula noi întârzieri, va ajunge la destinaţia finală joi, la ora 12.15. Aşadar, drumul de la Arad la Mangalia va dura 18 ore și jumătate. (A.A.)

Vizualizări: 2,157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: