Pieton beat criță, lovit de mașină în Baia de Fier

Un bărbat în vârstă de 49 de ani a ajuns, luni seara, la Unitatea de Primiri Urgențe din Târgu Jiu, după ce a fost lovit de o mașină. Accidentul a avut loc în comuna gorjeană Baia de Fier. Polițiștii ajunși la fața locului l-au testat pe șofer cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ.

Nu același rezultat a fost în cazul pietonului rănit. Acesta băuse bine. Avea peste 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost transportat cu o ambulanță la spitalul din Târgu Jiu, unde va rămâne internat.

"Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că un bărbat de 38 de ani, din comuna Baia de Fier, ar fi traversat intersecția dintre DJ 665 și DJ 675 C printr-un loc nepermis, moment în care a fost acroșat cu oglinda dreaptă a unui autoturism, condus de un tânăr de 23 de ani, din comuna Baia de Fier. În urma evenimentului rutier a rezultat accidentarea ușoară a pietonului, acesta fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar cu ocazia testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat", transmite IPJ Gorj. 

Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru a se stabili exact cum s-a petrecut accidentul.

Vizualizări: 3,363

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: