Pieton lovit de mașină în Târgu Jiu

Accident duminică seara la Târgu Jiu, produs de un șofer de 31 de ani, care a și sunat la 112 să anunțe evenimentul rutier. "Echipa operativă constituită la nivelul subunității s-a deplasat la locul evenimentului, iar din cercetările efectuate a reieșit faptul că bărbatul, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Severinului, din municipiul Târgu Jiu, din direcția municipiului Motru către municipiul Târgu Jiu, ar fi acroșat un bărbat de 53 de ani, din municipiul Tîrgu Jiu, care s-ar fi deplasat neregulamentar, în calitate de pieton, pe partea carosabilă", transmite IPJ Gorj.

În urma impactului a rezultat rănirea pietonului, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, pietonul neputând fi testat din motive medicale, ulterior celor două persoane fiindu-le recoltate probe biologice de sânge.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, a mai precizat poliția. (A.A.)

Vizualizări: 6,799

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: