Pîrvulescu (FNME), despre înjurăturile de pe Facebook: Mă lasă rece!

„Pe unii poate îi satisface că sunt înjurat pe rețele. Pe mine, mă lasă rece!” O spune sindicalistul Dumitru Pîrvulescu, liderul Federației Naționale Mine Energie, după ce a atras multe reacții negative în scandalurile cu alți colegi din sindicate ori după ce a afirmat că legea privind reducerea vârstei de pensionare nu are cum să treacă.

După un șir lung de discuții dure în spațiul public cu Manu Tomescu, pe de o parte, ori cu Eugen Iovan, pe de alta, liderul Federației Naționale Mine Energie și-a atras un val de antipatii. Reacțiile negative au curs pe rețelele de socializare și mai mult după ce Pîrvulescu a ironizat protestul celor din Piața Prefecturii și a declarat că proiectul pe care îl susțin nu are cum să fie aprobat.

 „Pe unii poate îi satisface că sunt înjurat pe rețele. Pe mine, mă lasă rece! Îi anunț public. Fiecare e liber, funcție de noțiunile pe care le are, să vorbească limba română pe care o crede el de cuviință”, a comentat Dumitru Pîrvulescu, la Tele3.

Ultimul scandal public a fost cu Eugen Iovan, de la Termocentrala Turceni. Liderul FNME a spus că, la Turceni, s-a format „o clică în care Iovan a pus mâna pe tot”.  Mai mult, a acuzat că oameni din sindicatul său ar fi trecuți abuziv pe listele de concedieri și a amenințat cu plângeri penale.

„Listele le fac anumiți conducători. Dar sunt vasali și unii mai verticali. Din păcate, sunt mulți vasali. Eu vorbesc per ansamblu”, a mai declarat Dumitru Pîrvulescu.

Vizualizări: 1,921

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: