Pîrvulescu: Aş veni desculţ la Pandurii Târgu Jiu

Declaraţii surprinzătoare făcute de fostul preşedinte de la Pandurii, Eugen Pîrvulescu, într-o intervenţie telefonică la Radio Infinit. Pîrvulescu a spus că, dacă ar fi chemat, ar veni pe jos, desculţ, până la Târgu Jiu. „Mi-aş dori din tot sufletul, la orice oră din zi şi din noapte, dacă s-ar apela la mine, acum e frig să spun că aş veni desculţ, dar aş veni pe jos la Târgu Jiu. Pandurii şi Gorjul sunt sufletul meu şi e greu să dai la o parte ceva ce ai iubit foarte mult”, a spus Eugen Pârvulescu.

Acesta a vrut să vină la Pandurii şi după intrarea în insolvenţă, dar a fost nevoit să facă pasul înapoi. „Toată lumea m-a dorit, dar undeva s-a produs un scurtcircuit. Nu vreau să cred că domnul Condescu... Îmi pare rău că nu mai vorbim, am făcut performanţă împreună, a fost omul care mi-a dat şansa să conduc un club de Liga I, chiar îmi pare rău”, a spus Pîrvulescu. „Mi-e dor de Gorj, de fotbalul gorjean, de suporterii din Gorj, dar asta este viaţa. Pandurii e sufletul meu. Sunt momente dificile pentru club, îmi pare nespus de rău, am încercat anul trecut să dau o mână de ajutor, din păcate am fost respins, asta este, viaţa merge înainte”, a adăugat acesta.

Eugen Pîrvulescu este de părere că la Târgu Jiu nu se poate face performanţă fără banii Complexului Energetic Oltenia. „Când văd acea emblemă, când văd clasamentul în Liga a II-a, mă doare. Doar cu un investitor foarte puternic, care să redreseze corabia, se mai poate face ceva. Fără Complexul Energetic Oltenia, sportul în Gorj nu va fi niciodată la nivel înalt”, a mai spus Pîrvulescu, care nu exclude ca viitorul să aparţină unei echipe nou înfiinţate.

Vizualizări: 1,411

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: