Pîrvulescu, supărat pe liderii sindicali care fac politică

Președintele Federației Naționale Mine Energie, Dumitru Pârvulescu, a vorbit despre modul în care vor fi influențați minerii și energeticienii în următoare perioadă. Acesta este de părere că mulți dintre angajații companiei vor fi folosiți ca și masă de manevră la alegerile ce vor urma.

Dumitru Pârvulescu, președintele FNME, îi critică pe unii sindicaliști, motivul fiind acela că sunt afiliați anumitor partide politice și nu își urmăresc decât propriile interese. Mai mult, acuză faptul că adresa ce a fost trimisă la Guvern pentru stoparea importului de energie nu au fost semnată de către toți sindicaliștii.

”Nu este tocmai bine ca și lider de sindicat să faci o anumită propagandă pe rețelele de socializare, pe care să o promovezi într-o chestie politică. Vorbesc de poziții dorite mai sus care sunt controlate de partide și nu e normal. Sunt o serie de colegi care își anunță candidaturi pe la diferite partide, pe la primării. Sunt unii care au fost creați de PSD și au trecut la PNL. Cum îi reprezintă acei lideri pe salariați? De ce credeți că acea adresă nu a fost semnată de toți? De aia nu au semnat-o. Probabil nu au voie”, a spus Dumitru Pârvulescu, președintele FNME, la radio Omega.

În cadrul Complexului Energetic Oltenia lucrează aproximativ 13.000 de salariați, iar FNME reprezintă aproape jumătate dintre aceștia.

Vizualizări: 2,144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: