Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Pisc: Nu ne paşte insolvenţa

Energia pe cărbune va rezista în România, pentru că nu există alternative. Ion Pisc, directorul SE Rovinari, nu crede nici în riscul insolvenţei pentru Complexul Energetic Oltenia. „Insolvenţa nu cred că ne paşte. CEO a demonstrat că este o societate care îşi are locul ei în sistemul energetic, iar energia produsă pe cărbune este necesară pentru mai mulţi ani de acum încolo. Acest 25% energie pe cărbune nu poate fi produsă din alte surse”, a spus Pisc la Radio Infinit.

Acesta este îngrijorat cu privire la preţul certificatelor de carbon, costurile fiind uriaşe, în ciuda investiţiilor de mediu făcute. „Este o perioadă grea, dar trebuie să trecem peste asta. Vine şi perioada de iarnă, când cererea de energie va fi mai mare”, a explicat Ion Pisc. (A.A.)

Vizualizări: 1,689

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: