Pistol găsit la percheziţie

Poliţiştii Biroului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase Gorj efectuează cercetări faţă de un bărbat, sub aspectul comiterii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă.

Continuând investigaţiile pentru identificarea persoanelor care deţin, fără drept, arme neletale, poliţiştii B.A.E.S.P. au stabilit că T.D., din municipiul Târgu-Jiu, deţine,o armă neletală, supusă autorizării.

În data de 15.06.2012, în baza autorizaţiei de percheziţie domiciliară emisă de Judecătoria Târgu-Jiu, poliţiştii au descins la locuinţa suspectului. Cu această ocazie, în imobil a fost identificată o armă neletală (pistol), pentru care T.D. nu deţinea permis. De asemenea, pe parcursul cercetărilor s-a mai constatat că arma a fost achiziţionată din străinătate, fiind introdusă în ţară de către suspect, fără a o declara organelor vamale.

Poliţiştii au ridicat arma deţinută, fără drept, de către suspect. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii judiciare.

IPJ - Biroul de presă

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: