Planul secret-discret, criticat și de USR

"CEO spune ca este secret, PNL Gorj spune ca este discret. Doua prostii, doua minciuni si doua scuze ale neputintei! O exprimare mai proasta decat cealalta!" - este mesajul transmis de președintele USR Gorj, Radu Miruță, pe pagina de socializare, cu referire la planul pentru restructurarea Complexului Energetic Oltenia.

Acesta este încă un lider politic care solicită desecretizarea planului de restructurare, după ce aceasta a fost temă în campania de la locale pentru ADN și apoi PSD. "Pentru angajatii Complexului Energetic Oltenia, cea mai proasta veste este lipsa unei vesti. Oamenii nu stiu ce se va intampla in urma acestui plan de restructurare, cum se va schimba viata fiecaruia si aceasta secretomanie trebuie sa inceteze rapid! Fiecare trebuie sa stie exact traseul si ce se va intampla cu el si cu familia lui", arată Miruță, care va candida pe 6 decembrie pentru un post de deputat.


"Fiindca CEO primeste ajutor de stat pe care nu-l poate da inapoi la termen, conducerea PNL si-a asumat un plan de restructurare care a fost inaintat Comisiei Europene. Pe plan local, spun ca este secret. O companie de stat nu poate avea planuri de restructurare secrete. Comisia Europeana nu secretizeaza documente de acest fel. Acest plan insa nu este comunicat chiar celor direct implicati in aceasta poveste... adica oamenilor si firmelor care presteaza adiacent servicii pentru CEO. Se tot spune ca pot fi cateva informatii confidentiale. Acoperiti acel paragraf daca este cazul si terminati cu scuzele!", a concluzionat Radu Miruță. (A.A.)

Vizualizări: 1,625

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: