Partidul Verde vrea să bată Pro România în Gorj

Partidul Verde a fost surpriza alegerilor locale în Gorj, pentru că a reușit să intre în Consiliul Local Târgu Jiu la prima participare într-o cursă electorală, ceea ce partide cu tradiție, precum PMP și ALDE, nu au reușit.

Președintele PV Gorj, Adrian Tudor, a spus pentru Radio Infinit că, la alegerile parlamentare, Partidul Verde va fi peste Pro România în Gorj. Candidat la Senat, primul pe listă, va fi profesorul Ghimiși, care și la locale a luat voturi la jumătatea președintelui Pro România, deși era de doar câteva săptămâni în politică.

La Camera Deputaților, primul loc va fi pentru un om din societatea civilă, care militează pentru un mediu mai curat, iar pe locul al doilea Adrian Tudor.

Indiferent de scorul pe care îl va scoate în Gorj, este puțin probabil ca Partidul Verde să facă pragul electoral la nivel național, acolo unde președinte este actorul Florin Călinescu.

Tudor susține că a fost ofertat de Pro România când a plecat din PSD, dar a refuzat să meargă în partidul condus în Gorj de Alin Văcaru, care ar petrece Crăciunul cu Marcel Romanescu de la PNL și Revelionul cu Ciprian Florescu de la PSD. (A.A.)

Vizualizări: 2,338

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: