Planurile lui Edi Iordănescu pentru 2016

Tehnicianul CS Pandurii Târgu Jiu, Edward Iordănescu, a susţinut conferinţa înainte de ultima etapă a anului, cu liderul Astra, meci la care acesta este suspendat. Iordănescu a profitat de ultima întâlnire cu presa pentru a spune care sunt planurile pentru anul 2016. El a declarat că va avea o discuţie cu conducerea şi finanţatorii clubului şi dacă i se asigură sprijin şi siguranţă financiară va stabili drept obiectiv calificarea în Europa. Totodată, admite că e posibil ca în vară, când i se termină contractul cu Pandurii Târgu Jiu, să meargă la alt club.

Iordănescu a amintit că se împlineşte un an de când a venit antrenor la gruparea gorjeană. Acesta s-a mutat în Târgu Jiu cu familia. „Familia e alături de mine şi s-a adaptat foarte bine. Mă simt ca acasă şi nu sunt tocmai persoana care să se adapteze foarte uşor“.

Antrenorul a vorbit şi despre calificarea echipei în play-off. „În cazul în care nu se va întâmpla şi nu vom fi matematic în play-off avem în continuare şanse extrem de mari, dar va fi o presiune care va apăsa. Indiferent că va fi acum această calificare rezolvată sau că va fi prima etapă din ianuarie, în februarie, Pandurii va fi în play-off“, a declarat tehnicianul. Pandurii a ratat şansa calificări sigure după ce a fost învinsă de Dinamo, partida cu Astra fiind una mai dificilă. Dar Iordănescu are o ambiţie mare pentru 2016: Cupele Europene. Dar are şi condiţii. „Îmi doresc să am continuitate, finalitate în înţelegerea pe care o am cu Pandurii, dar este un moment important în această iarnă. Pentru mine e important să ştim că avem aceeaşi înţelegere, pe acelaşi echilibru financiar şi siguranţă şi în mod special să vedem ce ne propunem pentru play-off. Am o ambiţie extrem de mare ca odată intraţi în play-off şi Pandurii să se afle la anul în Cupele Europene. E important ca Pandurii să meargă din nou în Europa“. Acesta spune că vrea ca Pandurii să fie pe primele patru locuri, poziţia a patra fiind ultima pe care o acceptă.

Dar totul depinde de o discuţie cu cei din conducerea clubului. „Voi solicita în discuţia după ultimul joc cu Astra garanţia sprijinului financiar şi a stabilităţii. Locul 4 este ultimul pe care eu ca şi antrenor îl aştept la finalul acestui play-off“.

Antrenorului i se termină contractul în vară şi admite că e posibil să meargă pe alt drum la finalizarea contractului.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: