Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Plătiți cu milioane de lire sterline să cânte la nuntă

Mariah Carey şi Elton John au fost plătiţi cu un onorariu total de 3,5 milioane de lire sterline pentru a cânta la petrecerea de nuntă a nepoatei în vârstă de 19 ani a unui miliardar rus, care a avut loc sâmbătă, la Londra.

Cele două supervedete ale muzicii pop au fost capetele de afiş ale unei petreceri de nuntă extravagante, după ce Irene Kogan, nepoata omului de afaceri rus Valeri Kogan, s-a căsătorit cu Daniel Kevey.Potrivit presei britanice, Mariah Carey a primit 2,5 milioane de lire sterline pentru a veni din Statele Unite la Londra şi să cânte piesa ”We Belong Together” în onoarea mirilor.

Petrecerea de nuntă a avut loc la celebrul Landmark Hotel din Londra, unde apartamentul prezidenţial costă 1.450 de lire sterline pe noapte.

Elton John, care a primit un onorariu de 1 milion de lire sterline, a susţinut un recital de 12 piese şi i-a dedicat miresei cântecul ”Tiny Dancer”.

Actorul Antonio Banderas a susţinut un discurs în cadrul aceluiaşi eveniment.

news.ro

Vizualizări: 2,442

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: