Pleacă Enceanu, intră Niculina Stoican

Schimbări în juriul de la „Vedeta Populară”, show-ul de talente de la TVR. Au fost scoşi din juriu Constantin Enceanu şi Laura Lavric, intrând Niculina Stoican şi Cornelia Rednic.

Iuliana Tudor va fi în continuare prezentatoarea show-ului care revine la TVR 1 pe 29 aprilie, în fiecare duminică, de la ora 21.00, însă juriul a suferit modificări. Interpretele de muzică populară Niculina Stoican şi Cornelia Rednic se alătură cunoscuţilor juraţi Elise Stan, Grigore Leşe şi Mircea Dinescu, iar Constantin Enceanu şi Laura Lavric nu se mai regăsesc în schema concursului.

Filmările au început deja şi 45 de concurenţi noi se vor alinia la startul competiţiei, în lupta pentru premiul de 100.000 de lei. „Nu vă faceţi program în următoarele nouă săptămâni. Din 29 aprilie, ne întâlnim în fiecare seară de duminică, de la ora 21.00, la TVR 1, pentru a vă prezenta câte cinci concurenţi dornici să devină «Vedeta populară». Suntem la începutul unui nou sezon, în care avem concurenţi şi mai talentaţi, şi mai pregătiţi din punct de vedere muzical, dar şi cu poveşti de viaţă care ne vor impresiona până la lacrimi”, a spus Iuliana Tudor.

Printre concurenţi va fi şi un gorjean, Nicolae Bălan, referent la Casa de Cultură din Motru.

Vizualizări: 2,522

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: