Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Plimbată între două spitale, deși avea simptome Covid

O bătrână din județul Gorj a fost plimbată între spitale, deși avea simptome de infectare cu coronavirus. Femeia a fost adusă cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, dar s-a luat decizia ca pacienta să fie transferată la un alt spital din județ, tocmai pentru faptul că nu erau paturi libere.

Deși avea simptome asociate infecției cu noul coronavirus, bătrâna a tot fost plimbată de la o unitate medicală la alta. Ajunsă la Spitalul din Bumbești Jiu, gorjeanca nu a fost internată și asta pentru că medicii nu aveau condițiile necesare pentru tratare, așa că ambulanța a făcut drum întors spre Târgu Jiu, unde a fost și internată ulterior, deși a primit un refuz prima dată.

Managerul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, Dumitru Vienescu, spune că, din primele verfficări, pacienta a fost plimbată de la un spital la altul, din lipsă de locuri.  

”Am văzut din presă. Din discuțiile pe care le-am avut cu medicul de la UPU, mi s-a spus că avea o saturație de 80, fiind trimisă la Bumbești Jiu, tocmai pentru faptul că aici nu mai erau locuri. Am constituit și o comisie de verificare să văd dacă doamna doctor a procedat corect sau nu cu acest transfer”, a spus Dumitru Vienescu.

Vienescu recunoaște faptul că numărul locurilor libere în spital este unul mic, iar unii pacienți sunt redirecționați către alte unități medicale din județ.

Vizualizări: 2,471

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: