SJU Târgu Jiu: Zeci de cadre medicale sunt infectate

Zeci de angajați ai Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu sunt infectați cu noul coronavirus. Este vorba despre 22 de cadre medicale. Conform ultimei raportări emise de către unitatea spitalicească, luni au fost depistate alte 5 cadre medicale infectate cu acest virus.

Spitalul a raportat și numărul pacienților internați. De exemplu, la Secția de Boli Infecțioase de la Pasarelă sunt internați 63 de pacienți, iar paturi libere mai sunt doar 11. Cea mai critică situație este în Secțiile de Terapie Intensivă, acolo unde paturile sunt ocupate aproape la capacitate maximă, un singur loc fiind disponibil.

”În locația din strada A.I. Cuza (Pasarela) sunt  63 pacienți confirmați (nr total paturi disponibile 74). De asemenea, 11 pacienți se află internați la nivelul compartimentului de Terapie Intensiva (nr total paturi disponibile 12). În privința locației de pe strada Tudor Vladimirescu sunt 3 pacienți suspecți izolați la nivelul secțiilor; 2 pacienți suspecți la nivelul izolatorului secției de Terapie, iar la Spitalul 700 sunt 10 pacienți suspecți internat in zona tampon; 4 pacienți suspecți la nivelul izolatorului secției de Terapie Intensiva”, transmit reprezentanții SJU Târgu Jiu. 

Vizualizări: 2,290

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: