Ploaie: Avem doar trei-patru fotbaliști cu experiență

Pandurii Târgu Jiu se pregătește de o deplasare în Moldova, unde va juca la finele săptămânii cu Știința Miroslava. Jucătorii lui Marcel Ploaie vor victorie în deplasare, dacă acasă nu au reușit nici măcar una de la începutul campionatului.

Antrenorul Marcel Ploaie susține că el crede în promovare, deși echipa este mai aproape de retrogradare, decât de primul loc. Pandurii ocupă locul 14, cu 15 puncte, la 17 puncte de liderul AFC Hermannstadt și la doar patru puncte de primul loc retrogradabil. „Sunt optimist din fire, cred în promovare, dacă vom aduce în pauza din iarnă şi ceva jucători de calitate. Meci de meci jucăm cu şase-şapte jucători sub 21 de ani. Pentru ei e bine, că pot să crească, dar avem doar trei-patru fotbalişti cu experienţă. Dacă erau mai mulţi, nu mai luam atâtea goluri din faze fixe. Mai sunt 70-80 de puncte puse în joc, putem să avem şi noi o serie ca Dunărea Călăraşi. În fotbal nu poţi să ştii dinainte ce se va întâmpla”, a spus Ploaie.

Lipsa de experiență a tinerilor jucători ar fi motivul pentru care Pandurii a fost de mai multe ori în situația de a conduce până la finalul meciului, când echipa a fost egalată sau chiar învinsă. (A.P.)

Vizualizări: 603

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: