Stadionul din Craiova, recepționat în această săptămână

Compania Naţională de Investiţii (CNI) a anunţat că luni, 23 octombrie, a început recepţia lucrărilor la stadionul din Craiova şi estimează că procesul va dura câteva zile. Nu este clar însă dacă recepția va fi finalizată în așa fel încât meciul de duminică, cu FCSB, să poată fi jucat la Craiova.

„În momentul de față, suntem contra-cronometru și fiecare face tot ce depinde de el pentru ca arena să fie gata la timp. Pentru că procedura de recepție și avizare este una complicată și e în plină desfășurare, vom merge cu emoțiile până la termenul limită până la care regulamentul ne permite să schimbăm stadionul considerat «teren propriu». Acesta, conform ROAF, trebuie să fie «cu minimum 5 zile înainte de următorul joc oficial pe teren propriu (zile incluse)»”, a spus clubul într-un comunicat.

Așadar, în cursul zilei de miercuri va fi făcut anunțul oficial, dar cel mai probabil meciul va fi jucat la Severin. Craiovenii ar fi vrut să joace în Bănie meciul cu FCSB și pentru că pe 29 octombrie se împlinesc 50 de ani de la inaugurarea arenei sportive, aflată acum în modernizare. (A.A.)

Vizualizări: 330

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: