Juniorii de la Pandurii continuă războiul cu autoritățile locale

Echipa de juniori U17 de la Pandurii Târgu Jiu continuă războiul declarațiilor cu autoritățile locale, care de un an și jumătate nu mai asigură condiții minime de antrenament. Juniorii au jucat în deplasare, la Slatina, și au ținut să le descrie autorităților din Târgu Jiu condițiile în care joacă acolo.

CS Pandurii Târgu Jiu U17 a jucat sâmbătă în deplasare la CSS Slatina, gorjenii fiind învinși cu 2-1. Fotbaliștii gorjeni au avut și ghinion, pentru că au primit două cartonașe roșii și au ratat un penalti.

Tinerii fotbaliști promit să facă o figură mai bună sâmbătă, la Târgu Cărbunești, acolo unde vor juca în compania craiovenilor de la Dynamic. Până atunci, au lansat în spațiul public un mesaj pentru autoritățile din Târgu Jiu, care după intrarea echipei mari în insolvență nu reușesc să găsească soluții decente de antrenament pentru copii și juniori. „Am rămas plăcut impresionați de baza sportivă cu 3 terenuri de antrenament pe iarbă naturală și unul de iarbă sintetică + terenul de pe stadionul central. Din informațiile culese de la fața locului, această investiție este 100% a Primăriei Municipiului Slatina pentru copiii acestui județ”, au scris juniorii pe pagina de facebook.

Tinerii sportivi nu se opresc aici. Spun că în timp ce alții fac baze sportive, în Gorj apar restaurante și săli de festivități. „În concluzie, dacă se dorește, se poate, dar la noi copiii Gorjului sunt îndrumați să joace la nunți, la festivitățile sau, mai bine spus, Pomenile electorale. Încă o dată facem apel la bunăvoința dumneavoastră și, în ceasul al 12-lea, treziți-vă și implicați-vă în activitățile acestor minunați copii care vor să promoveze Gorjul pe terenul de sport, să îi ridice numele pe cele mai înalte culmi, nu cu știri din baruri și restaurante”.

Vizualizări: 735

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: