Horoscop

Berbec
Vei avea parte numai de surprize plăcute venite din toate părţile. Partenerul de viaţă îşi va rezerva câteva ore numai şi numai pentru tine, şeful te întâmpină cu veşti bune referitoare la salariu, iar familia încearcă să îţi facă pe plac tot timpul.

Taur
Veţi fi plini de energie şi veţi începe să lucraţi la ceva ce vă dă bătaie de cap de mai multă vreme. Este o zi în care trebuie să explicaţi clar ceea ce vreţi pentru a nu fi înţeleşi greşit şi pentru a evita eventualele discuţii. Este posibil să existe o întâlnire importantă pentru viitor.

Gemeni
Aveţi drum prin oraş şi tot ceea ce este în vitrină vă atrage atenţia, însă trebuie să vă gândiţi şi la zilele următoare, mai ales la cele în care vin facturile. Aveţi posibilitatea să întâlniţi o persoană ce poate deveni partenerul vostru de viaţă.

Rac
Au loc unele schimbări în viaţa voastră şi sunteţi mulţumiţi de acest lucru. Poate fi vorba despre o mutare cu casa sau de schimbarea locului de muncă. Tot la serviciu o să aveţi foarte mult de muncă, iar acest lucru vă face să vă îndepărtaţi de colegii care tot vă iau în pauze şi să vă puneţi pe treabă.

Leu
În aceste zile ar fi bine să daţi curs tuturor invitaţiilor, fie că vin de la prieteni, fie că vin de la colegi. Daţi dovadă de multă maturitate şi veţi fi persoana pe care toţi din jur se vor baza. Veţi rezolva unele probleme ce v-au dat bătăi de cap în ultimele zile.

Fecioară
Sunteţi cam agitaţi şi îi faceţi şi pe cei din jur să aibă aceeaşi stare. Trebuie să vă luaţi câteva momente libere şi să încercaţi să vă puneţi ordine în gânduri. O să vă întâlniţi cu câteva persoane pe care nu le-aţi văzut de mult timp, moment perfect pentru a vă relaxa.

Balanţă
Echilibrul de care daţi dovadă de obicei este dat peste cap şi faceţi câteva excese şi de ordin financiar şi cu mâncarea. Partea bună este că veţi fi mulţumiţi de achiziţii, însă nu şi de kilogramele în plus care se depun imediat. Starea interioară o să fie bună.

Scorpion
Este ziua împăcărilor. O să reluaţi legătura cu o persoană cu care v-aţi certat în urmă cu ceva timp, o să încercaţi să îi faceţi pe plac persoanei iubite, iar nativii în Scorpion ce au copii vor încercă să se apropie mai mult de aceştia. Chiar şi la muncă rezolvaţi câteva probleme urgente.

Săgetător
O zi importantă pe plan sentimental. Cei îndrăgostiţi vor fi surprinşi şi vor surprinde la rândul lor, părinţii vor ieşi în oraş cu copiii, iar cei mai în vârstă vor putea ajuta o persoană mai tânără ce are nevoie de ei. Trebuie să aveţi grijă cu partea financiară şi să nu cumpăraţi tot ceea ce vedeţi.

Capricorn
Se anunţă discuţii importante şi aţi cam vrea să nu participaţi deoarece nu aveţi chef să vi se explice din nou ce aţi greşit şi ce ar fi trebuit să faceţi. Vreţi, mai degrabă, să plecaţi şi să vă întoarceţi exact când lucrurile s-au aşezat.

Vărsător
Cineva s-a gândit să propună o soluţie ieşită din comun la problemele voastre şi, oricât de mult v-ar enerva persoana respectivă, soluţia pare bună şi trebuie să o acceptaţi. Ar fi cazul să nu mai staţi mereu supăraţi şi să luaţi în calcul şi faptul că nu toţi din jurul vostru vor să vă facă rău.

Peşti
În ciuda problemelor, vă păstraţi optimismul şi încercaţi să faceţi ziua plăcută celor din jur, mai ales persoanei iubite care are mult de muncă şi pare că nu îşi mai scoate capul din hârtii. O să primiţi o veste în legătură cu locul de muncă, iar acest lucru vă oferă mai multă încredere în voi.

Vizualizări: 815

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: