Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

PNL anunță schimbarea lui Chivu de la Primăria Rovinari

Primăria Rovinari este condusă interimar de viceprimarul Laurențiu Chivu, după decesul primarului Dorin Filip de acum câteva zile. Chivu a fost ales consilier din partea PP-DD, dar liberalii vor să-l schimbe, să aleagă un alt viceprimar care să preia atribuțiile de primar. 

Copreședintele PNL Gorj Tudor Barbu a făcut anunțul la Radio Infinit. ”Vrem să creăm o echipă liberală care să ducă mai departe munca lui Dorin Filip. Echipa liberală nu poate avea în frunte un om din coaliția aflată la putere”, a spus senatorul Barbu. Celălalt copreședinte PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a confirmat schimbarea, care va avea loc chiar săptămâna viitoare. ”Dincolo de tragicul eveniment noi datorăm rovinărenilor un primar liberal. Săptămâna viitoare trebuie să decidem acest lucru”, a spus Vîlceanu, menționând că PNL are 11 consilieri din 17 la Rovinari.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: