Polaris facturează în avans pe trei luni. Explicaţie: Avem un nou şef de birou

Cetăţenii municipiului Târgu-Jiu sunt obligaţi să plătească în avans nişte servicii încă neprestate. Sute de târgujieni au primit deja de la Polaris facturile pentru ultimul trimestru din acest an, iar banii trebuie achitaţi până pe data de 25 octombrie. Când au cerut explicaţii li s-a spus că e un nou şef de serviciu şi acestea sunt ordinele.

Situaţie mai puţin obişnuită pentru cetăţenii Municipiului Târgu-Jiu, care au primit deja de la Polaris facturile pentru ultimul trimestru din acest an, deşi serviciile de ridicare a gunoiului nu au fost prestate.

Acest lucru i-a nemulţumit pe târgujienii care nu s-au mai întâlnit cu o astfel de situaţie. "Nu mi s-a întâmplat niciodată să primesc factură pe trei luni înainte. Mi s-a facturat gunoiul pentru octombrie, noiembrie şi decembrie. Nu e posibil aşa ceva. Păi mi-au ridicat gunoiul ca să le plătesc serviciul prestat? Vreau să vă spun că mai îmi şi trec pe factură ca dată scadentă 25.10.2019. Eu nu plătesc nimic. Pot să mă dea şi în judecată. Eu aşa ceva nu fac. Cum adică să plătesc trei luni un serviciu care nu a fost prestat?", a precizat o târgujiancă.

Oamenii au sunat la Polaris pentru a cere explicaţii, iar răspunsul i-a lăsat fără cuvinte. "Eu am sunat şi am cerut să vorbesc cu cineva care îmi poate oferi informaţii sau cu cine a facturat. Mi-au dat pe cineva la telefon şi mi s-a zis că nu ştiu ce să îmi spună, pentru că au un şef de birou nou, care le-a cerut să factureze în avans şi asta este noua politică a firmei. Mai mult nu au putut să îmi spună. Eu am plătit mereu la timp, nu am avut restanţe niciodată. Mă gândesc sincer să fac sesizare la Oficiul pentru Protecţia Consumatorilor, pentru că mie nu mi se pare normal ceea ce se întâmplă", a spus un alt localnic.

Mai mult decât atât, târgujienii sunt total nemulţumiţi de modul în care se face salubrizarea în Târgu-Jiu. "Bani vor, dar serviciile lor lasă de dorit. Când ridică gunoiul, mai mult fac mizerie pe lângă pubele. Când au pus pubelele subterane le spălau de 2-3 ori pe săptămână, iar acum cred că au ani de când nu au mai făcut asta. Miroase îngrozitor. Când vin să ridice gunoiul fac angajaţii mai multă gălăgie decât maşinile. Acum vor să facă selectare colectivă. Păi noi ne chinuim să selectăm în containăre separate, iar ei le amestecă în aceeaşi maşină când le ia. Într-un cuvânt bătaie de joc", a mai spus un client al firmei.

Galerie foto


Vizualizări: 1,859

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: