Cât lemn de foc are la vânzare Direcția Silvică Gorj

Direcţia Silvică Gorj vinde lemn de foc pentru încălzirea locuinţelor. Anul acesta s-a aprobat pentru vânzare cantitatea de aproximativ 6.000 metri cubi prin ocolurile silvice de la nivelul judeţului. Persoanele care doresc pot depune cereri pentru achiziţie la primărie sau la ocolul de care aparţin.

Cea mai mare cantitate de material lemnos este scoasă la vânzare de Ocolul Tismana şi anume 1945 de metri cubi, urmat de ocolul Târgu-Jiu cu 804 metri cubi, Polovragi cu 659 metri cubi, Novaci cu 616 metri cubi, Motru cu 480 metri cubi, Turceni cu 419 metri cubi şi Ocolul Cărbuneşti cu 454 metri cubi.

Cel mai puţin material lemnos pentru încălzirea locuinţelor este scos la vânzare de Ocolul Silvic Hurezani 257 metri cubi, Peşteana cu 189 metri cubi şi Runcu unde se vor vinde numai 144 metri cubi.

Preţul de vânzare variază între 140 şi 357 de lei metrul cub cu TVA, în funcţie de specie, sortiment şi condiţia de livrare. Mai multe detalii se pot obţine de la sediile primăriilor, ocoalelor şi cantoanelor silvice, acolo unde se depun şi cererile.

Vizualizări: 2,047

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: