Cât costă să pescuieşti în apele gestionate de Direcţia Silvică Gorj

Pescarii gorjeni au posibilitatea să pescuiască şi în apele gestionate de Direcţia Silvică Gorj. Acest lucru este posibil însă contra cost. Tarifele au fost stabilite şi pescarii trebuie să ştie că pentru sistemul "prinde şi eliberează" este o reducere de 50%.

Au fost stabilite tarifele pentru pescuitul recreativ în apele de munte gestionate de Direcţia Silvică Gorj. Iubitorii acestui sport trebuie să ştie că pentru o zi de pescuit trebuie să scoată din buzunar 20 de lei, pentru o lună 80 de lei, iar pentru întregul sezon de pescuit 200 de lei. Tarifele înclud TVA, iar pentru sistemul „prinde şi eliberează" se plăteşte numai jumătate din preţurile stabilite.

Aceste tarife sunt stabilite pentru habitatele piscicole naturale din apele muntoase gestionate direct de către Direcţia Silvică Gorj prin subunităţile sale.

Se poate pescui pe cursurile de apă Motru, Tismana, Bistricioara, Bistriţa, Valea Bratcului, Jiu, Valea Sadului, Gilort, Galbenul, Olteţ, dar şi în lacul de acumulare de la Vâja. Acest lucru este posibil după achitarea taxelor stabilite.

Vizualizări: 2,627

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: