Polaris scade preţurile. Vezi la ce!

Societatea Polaris, care asigură serviciile de salubritate la nivelul municipiului Târgu Jiu, a scăzut prețul practicat clienților, persoane fizice, pentru închirierea unei lăzi de 6 metri cubi. Dacă până acum costa 400 de lei închirierea acestei lăzi pentru colectarea deșeurilor, în această perioadă clienții plătesc sume între 50 și 150 lei, în funcție de tipul reziduurilor.

Societatea Polaris vrea să încurajeze în acest fel clienții persoane fizice, astfel încât să nu mai arunce resturile vegetale sau rezultate din lucrările construcţii în jurul platformelor subterane sau a containerelor de suprafaţă. Oferta cu preţul scăzut este doar pentru o vreme. Doar patru lăzi sunt disponibile, anunţă conducerea societăţii. "Acest tarif este prevăzut numai pe această lună de curăţenie şi numai pentru persoanele fizice. Pot fi solicitate la telefon. Vom veni la faţa locului şi vom vedea la fiecare ce deversează şi cât trebuie să plătească. Am decis să reducem tariful în luna martie, pentru ca oamenii să nu mai deverseze pe oriunde, ci în aceste lăzi. Dacă nu, ei tot le duc pe la platforme sau le abandonează. Lăsăm containerul în curtea cetăţeanului, iar când îl umple venim şi îl luăm. Pot să o închirieze și mai multe persoane, vecini, o astfel de ladă", a declarat Ion Pătrașcu, directorul Polaris Târgu Jiu

În această perioadă, containerele și platformele Polaris vor fi revopsite și igienizate și reparate. La nivelul municipiului Târgu Jiu funcționează 60 de platforme subterane. 

Societatea Polaris asigură servicii de salubritate și în alte localități din Gorj.

Vizualizări: 449

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: