Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Consiliul Local Rovinari poate schimba programul localurilor

Consilierii locali din orașul Rovinari au avizat în ședința din luna februarie o hotărâre de Consiliu Local prin care se va putea modifica orarul de funcționare al barurilor și cluburilor de pe raza orașului în situația în care în respectivul local vor avea loc incidente. Programul pentru fiecare local va fi modificat tot printr-o hotărâre de Consiliu Local, asta dacă se va impune, spune primarul din Rovinari, Claudiu Vodislav. "Am luat o hotărâre în Consiliul Local prin care lăsăm posibilitatea ca fiecare agent economic, mă refer la baruri și cluburi, să-și stabilească programul de funcționare. Dar, în cazul în care se întâmplă să fie evenimente neplăcute, atunci vom reduce programul individual la fiecare. Putem adopta o hotărâre de Consiliu Local prin care să reducem programul. Dacă ulterior se soluționează problema, poate reveni la programul inițial", a declarat Claudiu Vodislav, primarul orașului Rovinari.
Autoritățile locale din Rovinari spun că au luat această măsură asta după ce au primit o adresă de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) prin care i s-a recomandat primăriei să reducă programul barurilor și cluburilor, după scandalul în care un patron de bar a fost bătut măr de un infractor.

Vizualizări: 324

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: