Poliția a verificat amenințările cu moartea la adresa lui Chivu

Poliția s-a autosesizat după ce senatorul Tudor Barbu a declarat presei că viceprimarul cu atribuții de primar din Rovinari, Laurențiu Chivu, a fost amenințat cu moartea. Potrivit IPJ Gorj, polițiștii din Rovinari l-au contactat pe Chivu, dar acesta le-a declarat că nu a fost și nu se simte amenințat, iar copiii îi are la bunici în județul Dolj.

Iată declarația lui Tudor Barbu, care a inflamat spiritele. ”La Rovinari s-a ajuns la ameninţări cu moartea, la scoaterea unor familii din judeţ ca să fie protejate, adică la lucruri inimaginabile. Într-o ţară sănătoasă la cap nu îţi iei copiii să îi protejezi în alt judeţ decât dacă judeţul este la limita haosului. Mi-aş dori ca un om să nu-şi mai ia copiii din judeţ de frica ameninţărilor cu moartea, mă refer la domnul Chivu, domnul primar interimar”, a spus Tudor Barbu, copreşedintele PNL Gorj.

Întrebat de jurnalişti cine l-a ameninţat pe Chivu, senatorul Barbu a spus că este vorba de o grupare care are interese majore în oraşul Rovinari. ”O grupare rău intenţionată, o grupare cu interese majore în Rovinari, o grupare pe care toată presa din Gorj o cunoaşte, o grupare care a ţinut mult timp sub capac iniţiative şi decizii”, a spus Tudor Barbu.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: