Poliţia din Gorj este în doliu

Poliţia din Gorj este în doliu după ce Sorin Bumbaru, poliţist la Serviciul de Investigaţii Criminale din Rovinari, a încetat din viaţă în urma unui accident rutier. Colegi de serviciu sunt în stare de şoc. Ieri de dimineaţă, Sorin era aşteptat la muncă, însă la biroul la care acesta stătea colegii nu au găsit o lumânare aprinsă. Foştii colegi promit să o ajute pe soţia acestuia cu tot ce va fi nevoie. Alina Bumbaru este medic la Unitatea de Primiri Urgenţe. Cei doi au un copil şi-l aşteptau pe cel de-al doilea.

Colegii nu-şi revin din şocul produs de moartea poliţistului. Prietenul lui, Lucian Sorici, a povestit că marea sa pasiune i-a adus moartea: motorul. Lucian a povestit că aproape tot timpul era la serviciu, iar când era liber se relaxa plimbându-se cu motorul. „Eu eram acasă. Eram liber. M-a sunat un alt coleg şi mi-a zis că Sorin a avut accident cu motorul, pentru că era pasionat de motoare şi-i plăcea să conducă, iar când prindea puţin timp liber pentru că muncea foarte mult se plimba, se relaxa. Am rămas şocat. M-am urcat imediat în maşină şi am plecat la Târgu-Jiu. Am ajuns o dată cu ambulanţa la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean. Pur şi simplu am rămas şocat când l-am văzut pentru că nu mă aşteptam la una ca asta. Nici acum nu-mi vine să cred că Sorin nu mai este printre noi”, a declarat Lucian Sorici.

Ieri era aşteptat la serviciu

Sorin Bumbaru este poliţist de aproximativ nouă ani, iar de cinci ani îşi desfăşura activitatea la Poliţia din Rovinari în cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale. Sorin a fost la serviciu pentru ultima dată. Era vesel, ca întotdeauna. „Ultima dată a fost de serviciu luni. Atunci l-am văzut ultima dată. Era plin de viaţă, vesel. Am vorbit cu el foarte mult. Noi erau mai mult decât colegi. Sorin îmi era prieten, îl consideram ca un frate, pentru că eram apropiaţi ca vârstă. Vorbeam foarte mult atât chestii profesionale cât şi legate de viaţa privată, de familie. Eram foarte apropiaţi. Atunci când aveam o nelămurire legată de serviciu mă duceam la Sorin şi sigur găseam soluţii. Pe lângă faptul că era un om deosebit, era şi un profesionist. Punea suflet şi seriozitate în tot ce făcea”, susţine Lucian Sorici. “Noi suntem alături de familie lui Sorin şi îi vom ajuta cu tot ce putem E groaznic prin ce trec şi nu putem decât să fim alături de ei”, a încheiat Lucian.

Soţia i-a fost alături până în ultima clipă

Accidentul care a pus capăt vieţii lui Sorin Bumbaru a atras atenţia mai ales că soţia sa, Alina, medic la UPU Gorj, este însărcinată în patru luni. Cei doi erau căsătoriţi de cinci ani, având un copil de 4 ani. Ca o ironie a sorţii, soţia lui a fost de gardă la Unitatea de Primiri Urgenţe în noaptea tragediei.. În ciuda manevrelor de resuscitare, acesta a decedat sub privirile neputincioase ale soţiei la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean. La puţin timp după ce medicii au constat decesul, la spital au venit părinţii lui Sorin care de abia se mai ţineau pe picioare. Şi sora lui Sorin lucrează la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, însă în seara tragediei nu a fost la serviciu. Sorin a lăsat în urma lui o familie îndurerată, un băieţel de câţiva anişori şi o soţie însărcinată răpusă de durerea pricinuită de pierderea suferită.

Galerie foto


Vizualizări: 336

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: