Soţul medicului de la Urgenţe Târgu-Jiu, mort în accident

Soţul medicului de la Urgenţe, Alina Bumbaru, a murit aseară într-un grav accident de circulaţie petrecut la Poienari, Bumbeşti-Piţic. Sorin Bumbaru avea 31 de ani şi era poliţist la Rovinari. Din nefericire, soţia acestuia Alina Bumbaru a fost de serviciu la Unitatea de Primiri Urgenţe. Soţul acesteia a murit în drum spre spital, soţia făcându-i în zadar manevre de resuscitare. Alina şi Sorin Bumbaru au un copil şi îl aşteptau pe cel de-al doilea.

Sorin Bumbaru se deplasa cu motorul dinspre Târgu-Jiu spre Râmnicu Vâlcea. Acesta avea viteză şi a încercat să depăşească o coloană de maşini lovindu-se frontal de un autoturism care ieşea din stânga.

 „Conducătorul s-a angajat într-o depăşire şi s-a lovit frontal de o maşină care efectua o manevră la stânga. Facem cercetări să vedem cauza producerii accidentului“, a declarat Florin Kziko, inspector SPR Gorj.

Martorii povestesc că i-au pus lumânări. La faţa locului a venit şi Alina Bumbaru, care a încercat să-l resusciteze. „Am auzit o bubuitură şi am ieşit. Am văzut o motocicletă în şanţ, pe jos era un tânăr care era întins, a mişcat capul de câteva ori, îi curgea sângele din cap, probabil s-a lovit de o piatră. A venit şi soţia care am înţeles că e medic, a încercat să-l resusciteze“, a spus un martor.

Galerie foto


Vizualizări: 358

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: