Bătrână accidentată pe zebră

O bătrână din Târgu Jiu a fost accidentată de un autoturism pe trecerea de pietoni. După testarea cu aparatul etilotest a conduc[torului auto s-a constatat că acesta nu consumase băuturi alcoolice. Femeia a fost transportată de urgenţă la spital pentru a primi îngrijiri medicale. 

Vasilica Giubeg în vârstă de 76 de ani a fost accidentată pe o  trecere de pietoni din  zona Dacia. După spusele femeii, tânărul a lovit-o în plin în timp ce s-a angajat să traverseze strada. „Am trecut strada, o maşină a oprit şi m-a lăsat să trec, pe sensul celălalt nu s-a mai întâmplat aşa şi m-a lovit o maşină. Nu sunt atenţi şi din cauza asta se întâmplă de fiecare dată accidente. Nu ştiu cum de nu m-a văzut”, a spus Vasilica Giubeg 

Maşina implicată în accident a fost condusă de Tiberiu Groşanu, de 21 de ani din Târgu Jiu, care spune că nu a observat-o pe femeie. „Ieşeam de pe o stradă laterală şi un şofer mi-a dat voie să trec. În dreptul scuarului mi-a apărut dintr-o dată o femei şi nu am avut timp să reacţionez pentru a frâna”, a spus Tiberiu Groşanu.

La scurt timp după accident bătrâna fost transportată de urgenţă la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Poliţiştii au demarat cercetările pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul.

Vizualizări: 198

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: