Ruşeţ şi Ciocioi, o noapte de arest

Vasile Ruşeţ (33 ani), un tânăr cunoscut poliţiştilor de pe vremea când era în anturajul unor interlopi locali, şi Robert Ciocioi (31 ani), patronul unui hotel din Târgu Jiu, au petrecut o noapte în arestul poliţiei. Alături de ei, Alexandru Dumitrescu (26 ani), un alt tânăr de la care a pornit încăierarea care a avut loc în clubul Caractere din Târgu Jiu. Interesant este că poliţia a trecut la reţineri la mai bine de o săptămână după incident, fără să existe o plângere cu privire la cele întâmplate.

O seară petrecută în Clubul Caractere din Târgu Jiu ar putea deveni una de neuitat pentru trei tineri. Nu numai pentru că s-au încăierat, ci mai degrabă pentru cele 24 de ore petrecute în arest. Dacă vor mai urma şi altele, rămâne de văzut doar după finalizarea anchetei, deoarece judecătorii au stabilit ieri că tinerii trebuie scoşi din arest şi judecaţi în stare de libertate. Au primit totuşi interdicţie de a părăsi localitatea.

Nu au existat reclamaţii, dar poliţia s-a autosesizat

Poliţiştii susţin că s-au autosesizat cu privire la scandalul care a avut loc în Clubul Caractere, neprimind o reclamaţie în acest sens. După câteva zile de cercetări, duminică seara i-au reţinut pentru 24 de ore pe cei trei protagonişti.

Cearta ar fi pornit după ce Dumitrescu ar fi pus mâna fără să ceară permisiunea pe pachetul de ţigări al lui Vasile Ruşeţ. Acesta ar fi sărit la bătaie dar şi-a găsit un adversar puternic în Alex Dumitrescu, aşa că avea nevoie de ajutor. Sprijinul ar fi venit dinspre Robert Ciocioi, tânărul patron al Hotelului Anabel din Târgu Jiu. Totul a fost imortalizat pe camerele de supraveghere, susţin surse din poliţie. Patron Clubului Caractere a refuzat să facă orice comentariu pe marginea acestui incident.

Legaţi de aceeaşi pereche de cătuşe

Vasile Ruşeţ şi Robert Ciocioi au fost scoşi ieri din arestul poliţiei pentru a fi duşi la instanţă legaţi de aceeaşi pereche de cătuşe. Întrebat de ce a fost reţinut, Vasile Ruşeţ a spus că „aşa se face dreptate în România”. Ciocioi a preferat să fie ironic. „Pentru fals intelectual”, a spus tânărul Ciocioi, îmbrăcat la costum. Surse din anturajul acestuia susţin că a fost ridicat de la o nuntă, de aici costumul de gală.

De partea cealaltă, Alexandru Dumitrescu a fost scos separat din arest şi nu a dorit să comenteze situaţia în care se afla. Toţi trei au fost prezentaţi ieri instanţei cu propunere de arestare preventivă. Judecătorii au considerat însă că aceştia pot rămâne în libertate, dar nu au dreptul să părăsească localitatea.

Ultraj contra bunelor moravuri

Potrivit poliţiei, cei trei sunt cercetaţi pentru ultraj contra bunelor moravuri şi perturbarea liniştii şi ordini publice. “Trei tineri au fost reţinuţi de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, după ce, în urmă cu câteva zile, în timp ce se aflau într-un club din municipiul Târgu Jiu au fost implicaţi într-o altercaţie prin care s-a tulburat ordinea şi liniştea publică. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la data de 02.10.2010, orele 02:30, într-un club din municipiul Târgu Jiu, a avut loc o altercaţie fizică între mai multe persoane, fapt ce a condus la tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a declarat Daniel Tică. Purtător de cuvânt IPJ Gorj.

Vizualizări: 794

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: