Poliţiştii din Gorj şi din Vâlcea, radare în cascadă

Poliţiştii din judeţele Gorj şi Vâlcea au efectuat, în cursul zilei de ieri, o acţiune pentru combaterea nerespectării regimului legal al vitezei. Astfel, au fost reţinute 34 de permise de conducere şi au fost aplicate 160 de sancțiuni contravenționale.

 

 

La data de 4 ianuarie, în intervalele orare 10.00-13.00 și 15.00-17.30, polițiștii rutieri au acționat, în sistem cascadă, în scopul combaterii nerespectării regimului legal al vitezei, pe principalele tronsoane de drum din județele Gorj şi Vâlcea.

Un bărbat din localitatea Râureni (Vâlcea) a fost depistat cu o viteză de 122 km/h. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, i s-a reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 120 de zile și i-a fost eliberată o dovadă fără drept de circulație.

De asemenea, în localitatea Bunești (Vâlcea), un alt  şofer a fost oprit după ce a condus cu o viteză de 118 km/h. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu  amendă în cuantum de 1.450 de lei. Totodată, i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile, fiindu-i eliberată o dovada înlocuitoare cu drept de circulație de 15 zile.

Vizualizări: 1,576

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: