Polițiștii gorjeni au reținut mii de permise în 2022

Poliţia rutieră din judeţul Gorj a efectuat, în anul 2022, o serie de 3.899 de acţiuni care au vizat acoperirea zonelor cu risc crescut de accidente, a sectoarelor de drum unde circulația vehiculelor se desfășoară cu dificultate și a zonelor predispuse la săvârșirea de infracțiuni, atât în mediul urban, cât și în cel rural.

 

În decursul anului precedent, au fost reținute 5.884 de permise de conducere și au fost retrase 2.108 certificate de înmatriculare.

„Pentru atingerea obiectivelor propuse, în funcţie de evoluţia problematicii specifice, permanent a fost adaptat modul de acţiune, activităţile desfăşurate de efectivul poliţiei rutiere vizând, în principal, două paliere: creşterea gradului de educaţie rutieră a participanţilor la trafic şi eficientizarea acţiunilor de impunere a legii”, a transmis IPJ Gorj.

De asemenea, în cadrul activităților desfășurate, polițiștii rutieri au constatat 862 de infracțiuni rutiere, fiind aplicate 40.503 sancțiuni contravenționale, dintre care 38.443 pentru nerespectarea prevederilor OUG nr. 195/2002, cu modificările şi completările ulterioare.

Vizualizări: 356

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: