Polițiștii gorjeni fac razii în baruri

Polițiștii gorjeni fac verificări în localuri după ultimele modificări legislative. Oamenii legii vor urmări dacă vor fi vândute țigări minorilor ori băutură persoanelor aflate în stare de ebrietate sau copiilor. Localurile care vor fi prinse că încalcă legea riscă să fie închise. 

IPJ Gorj a transmis, într-un comunicat de presă, ce riscă cei care vor fi prinși pe picior greșit. 

"Vânzarea produselor din tutun minorilor se sancționează cu amendă contravențională, în valoare de 10.000 de lei, fiind dispusă și măsura complementară a suspendării activității localului public, pentru 30 de zile, în cazul în care societatea comercială este la prima abatere de acest gen. La a doua abatere de acest gen, amenda contravențională va fi în cuantum de 15.000 de lei și se va dispune și închiderea unității.

În cazul servirii cu băuturi alcoolice, în localuri publice, a consumatorilor aflați în vădită stare de ebrietate, precum și a minorilor, noile modificări legislative prevăd suspendarea activității localului public între 10 și 30 de zile", a transmis IPJ Gorj. 

Având în vedere aceste aspecte, polițiștii gorjeni vor desfășura zilnic activități, atât de prelucrare, cât și de verificare a respectării noilor modificări legislative, în locații unde se servesc sau comercializează băuturi alcoolice sau tutun.

Vizualizări: 5,518

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: