Tânăr acuzat că a sechestrat o minoră din Târgu Cărbunești

O banală întâlnire putea să se sfârșească prost pentru o minoră de 17 ani, din Târgu Cărbunești, județul Gorj. Fata s-a întâlnit în Târgu Jiu cu un bărbat de 27 ani, cu care a petrecut mai multe ore. Când a vrut să plece, acesta nu a lăsat-o.

“Din cercetările efectuate, a reieșit faptul că minora ar fi stabilit să se întâlnească cu o persoană necunoscută, de sex masculin, în incinta unui imobil din municipiul Târgu Jiu, iar după aproximativ 2 ore, aceasta i-a solicitat să plece, moment în care bărbatul ar fi lipsit-o de libertate”, a comunicat IPJ Gorj.

Fata ar fi mers cu bărbatul, împotriva voinței sale, către un loc de cazare de pe raza municipiului Târgu Jiu, ocazie cu care s-ar fi oprit la o terasă, situată pe strada Victoria.

“La intrarea in local, bărbatul i-a solicitat să-și lase telefonul mobil pe masă, pe care și l-ar fi însușit, ulterior părăsind incinta terasei”, a mai precizat poliția.

Tânărul a fost identificat și reținut 24 de ore. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și tâlhărie calificată.

Vizualizări: 1,453

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: