Polițiștii gorjeni, într-un centru pentru persoane cu dizabilități

Poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au fost pe 1 octombrie la Centrul Iosua din Târgu-Jiu, administrat de Asociaţia Persoanelor cu Handicap din Oltenia. Aceștia au prezentat autospecialele din dotarea poliției rutiere, un punct de atracție pentru beneficiarii centrului, care au fost interesați de modul în care este utilizată și funcționează aparatura din dotare.

"De asemenea, persoanele prezente au fost impresionate de pregătirea câinilor din dotarea Serviciului Criminalistic, care și-au demonstrat abilităţile în prinderea unui infractor şi identificarea unor bagaje ce conţin produse din tutun, dar şi în modul de a răspunde la comenzile polițistului. Activităţile au fost „răsplătite” cu aplauze de beneficiarii centrului, fiind prezente aproximativ 50 persoane şi însoţitorii acestora", arată un comunicat al IPJ Gorj.

Mesajul poliţiştilor de prevenire este: „Poliţia Română este o instituţie a Ministerului Afacerilor Interne (M.A.I.) şi vrem să fim MAI aproape de cetăţeni, MAI aproape de comunitate”. (A.A.)

Vizualizări: 1,379

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: