GRATUIT: Înscrieri pentru cursuri de calificare

Asociația pentru Șanse Egale a organizat la Târgu-Jiu un prim seminar de informare și conștientizare, în cadrul proiectului „Oltenia profesională - abordare holistică pentru competitivitate”, proiect finanţat prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, la care au participat 30 de persoane.

Proiectul are ca obiectiv creșterea competențelor a 100 de manageri, 30 de angajați din departamentele de resurse umane și 384 de antreprenori din judetele Dolj, Gorj, Olt, Mehedinți și Vâlcea. Activitățile proiectului se referă la organizare de cursuri de formare profesională, participare la workshop-uri și seminarii tematice, sprijin acordat întreprinderii în vederea planificării strategice pe termen lung și acces la Platforma ”Inovation Business Development”& ”Network Management Oltenia”.

Proiectul se află în plină perioadă de recrutare și selecție a grupului țintă, toți cei interesați fiind așteptați să se adreseze reprezentanților Asociației Pentru Șanse Egale (APSE), în vederea înscrierii la [email protected]. (A.A.)

Vizualizări: 1,156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: