Polițiștii locali au pierdut procesul. Intră în vigoare noua organigramă!

Poliția Locală din Târgu Jiu va fi restructurată din temelii. Noua organigramă, care a stârnit nemulțumiri în rândul polițiștilor locali, este legală și va fi pusă în aplicare.  Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că instanța a dat o hotărâre definitivă în litigiul cu cele două sindicate ale Polițiștilor Locali.

Magistrații din Craiova, dar și cei din Târgu Jiu au respins cererea de suspendare a noii organigrame a Poliției Locale Târgu Jiu. Prin urmare noul document poate fi implementat. Noua organigramă ar trebui să intre în vigoare din 4 mai, mai spune Romanescu.

”Mă bucur că toate acțiunile depuse de către angajații de la Poliția Locală sau sindicate au fost respinse de instanțele de judecată. Unele sunt definitive, altele cu posibilitatea de recurs. Ieri a fost ultima acțiune care s-a judecat la Judecătoria Târgu Jiu. Angajații care reprezintă un alt sindicat, au pierdut în primă instanță. Astfel, Hotărârea de Consiliu Local rămâne în picioare. După toate atacurile la HCL-il din februarie, rezistă. Aceasta va intra în vigoare începând cu data de 4 mai 2021”, a spus primarul Romanescu.  

Astfel, 38 de posturi de polițist local vor fi transformate în agent de pază.  

Vizualizări: 2,431

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: