A venit plastic la Direcțiile de Evidență a Populației. Se eliberează buletinele făcute în martie!

Vești bune pentru târgujienii care așteptau să le fie eliberate buletinele. Criza de plastic s-a rezolvat și Direcțiile de Evidență a Populației au început să elibereze cărțile de identitate făcute luna trecută.

Și la Târgu Jiu, în această lună, vor fi eliberate buletinele solicitate în luna martie. Cei care au depus documentele necesare pentru un buletin nou, în luna aprilie, îl vor primi abia luna viitoare.

Anunțul i-a bucurat pe cei care așteptau chiar și de mai bine de o lună buletinul nou. S-a ajuns la întârzieri chiar și de 45 de zile din cauza crizei de plastic de la nivel național. Totul, din cauza unei licitații întârziate și, cu această problemă, s-au confruntat toate Direcțiile de Evidență a Populației din țară.

„Chiar așteptam să iau buletinul. Am depus toate actele necesare încă de la începutul lunii martie. Mi-au spus că este o întârziere. Am auzit că nu există plastic necesar și nu au pe ce printa buletinele. Nu mă așteptam să dureze atât”, a spus o târgujiancă. „Aveam nevoie de buletin și chiar mi s-a spus când am făcut poza și am depus actele, că poate să dureze chiar și o lună și jumătate. Abia acum am fost sunată să merg să ridic buletinul”, a spus o altă femeie.

Vizualizări: 1,423

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: