Polițiștii locali din Târgu Jiu, testați cu etilotestul

Polițiștii locali din Târgu Jiu vor fi testați cu aparatul etilotest înainte de a intra în tură. Decizia a fost luată după ce un angajat al instituției a fost depistat sub influența alcoolului în timp ce se afla la serviciu.

Viceprimarul din Târgu Jiu, Bogdan Bejinaru, spune că angajații Poliției Locale vor fi testați pentru alcool prin sondaj, sperând că astfel de evenimente să nu mai aibă loc. Omul legii prins băut a fost băgat în comisia de disciplină. Acesta se afla pe teren, fiind și șoferul mașinii pe care o conducea.

”Este un eveniment nefericit. Știți bine ce discuții am avut la începutul anului vizavi de Poliția Locală, dar nu vreau să fie afectată imaginea poliției din cauza unui salariat. În ultimul timp, Poliția Locală a început să își facă treaba, au început să comunice și mai bine, interacționează foarte bine cu oamenii. Se iau măsuri. Angajatul nu are nicio scuză, este o abatere destul de gravă. Vor fi luate măsuri. Începând de săptămâna viitoare vor avea loc controale. Vor fi testați cu aparatul etilotest la intrarea în tură. La serviciu trebuie să fim lucizi pentru a da randamentul maxim”, a spus Bogdan Bejinaru, la Tele 3.  

Un politist local din Târgu Jiu a fost prins zilele trecute având o alcoolemie de 0,32 la mie, fiind la volanul mașinii de serviciu.

Vizualizări: 1,258

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: