Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

La nuntă, cu certificat de vaccinare

Premierul Florin Cîţu propune ca la nunţile programate în perioada următoare în localităţi în care incidenţa este crescută să fie folosit certificatul verde. 

“Sunt nunţi programate în perioada următoare în zone unde deja se vede că ajungem la 3 mie. Propunerea mea şi domnul Raed Arafat, aş vrea să ne asigurăm că aceste nunţi nu sunt anulate şi ar trebui să folosim certificatul verde pentru aceste nunţi, dacă se poate. Oamenii nu pot să îşi mai modifice data de la o săptămână la alta şi atunci aş propune pentru nunţile care sunt deja programate şi sunt în zone unde incidenţa creşte să folosim certificatul verde”, a transmis premierul Florin Cîţu, duminică, la începutul videoconferinţei cu prefecţii.

La Gorj, rata de infectare este de 0,46. În 12 localități, incidența cazurilor de coronavirus este mai mare de 1 la mie - Mușetești, Hurezani, Telești, Stejari, Săcelu, Bălești, Drăgotești, Logrești, Baia de Fier. Prigoria, Novaci și Scoarța. 

Comuna Telești a ieșit din scenariul roșu.

Vizualizări: 6,914

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: