Poliţistul bătut la Ciuperceni, acuzat că a lovit primul

Răsturnare de situaţie în ancheta poliţistului bătut ieri la Ciuperceni. O femeie vine şi declară că ea a fost lovită mai întâi de agentul respectiv, după care lucrurile s-au precipitat şi omul legii a primit un ştachete dintr-un gard în spate. Fratele „agresatei” a fost cel care i-a făcut „cadoul” respectiv agentului, bărbatul alegându-se în cele din urmă cu cătuşe la mâini.

Elena Frumosu a venit ieri la Parchet pentru a-şi vedea fratele arestat pentru agresarea agentului Dorel Boştină, femeia spunând că, pentru câteva ore, şi ea a purtat cătuşe la mâini. Deşi în Peşteana Vulcan din Ciuperceni rar este cineva care să vorbească de bine familia Frumosu, femeia spune că incidentul s-a petrecut pe terenul său şi din această cauză a cerut ca omul legii să iese pe uliţa din sat. „Domnul agent Dorel Boştină a intrat pe proprietatea mea şi eu i-am cerut să iese afară. Atunci dumnealui mi-a dat o palmă după cap şi eu am început să ridic tonul  şi să îi mai cer încă odată să iese de pe teren. În acel moment toţi ceilalţi poliţişti care mai erau pe acolo au întors capetele, iar domnul agent mi-a dat un pumn şi mai tare după cap, de am crezut că pic jos. În acel moment fratele meu a venit şi l-a lovit cu o frântură de ştachete pe după cap. E drept că a căzut jos domnul poliţist, dar apoi toţi ceilalţi au sărit pe noi, mai ales că vecinul, Goangă Ion, a început să strige să fim arestaţi. Ni s-au pus cătuşele, şi mie şi fratelui şi am fost duşi la Poliţia Ciuperceni ca ultimii infractori, iar pe el l-au şi reţinut”, a povestit ieri Elena Frumosu.

Mandat şi vorbe de ocară de la vecini

Eugeniu Frumosu s-a ales cu cătuşe pe mâini şi cu un mandat de 20 de zile de arestare preventivă. Cei care îl cunosc prin sat spun că nu îşi mai doresc să îl vadă pe acesta pe uliţele din Peşteana Vulcan întrucât îl ştiu ca fiind o fire violentă. „Nu spun maică nimic despre el că sunt femeie bătrână şi e în stare să vină peste mine să mă omoare. Nu am văzut aşa animale”, a spus o bătrână, imediat după consumarea incidentului cu poliţistul. Voichiţa Goangă, cea care spune că terenul îi aparţine şi care a câştigat şi la instanţă, a mărturisit, tot cu teamă, că l-a văzut pe poliţist ca şi mort pe jos şi atunci s-a gândit că nimeni nu o mai poate scăpa de furia vecinului.

„Am văzut cum l-a lovit după cap cu un lemn. A căzut şeful pe jos şi nu mai mişca, era inconştient. L-am dus în casă la noi, i-a scos bărbatu-meu limba şi i-a descleştat gura, după care a venit salvarea. Terenul este categoric al nostru pentru că se văd cioatele rămase de la pomii pe care i-au tăiat şi care erau puşi acolo de bunicii mei. Nu se poate aşa ceva, ei ţin tot satul sub teroare, acum au bătut şi poliţistul şi să nu li se întâmple nimic…”, a spus femeia.  Incidentul a fost comentat imediat pe uliţele satului, Ruxandra Udrea, o localnică fiind de părere că poliţistul nu trebuia să se bage în „viespar” dacă ştia că nu este în stare. „L-au bătut pe poliţist? Bine i-au făcut, ce să zic?! Dacă simţi că nu eşti în stare îi chemi pe cei de la Târgu Jiu, ceri ajutoare, nu te duci acolo ca s-o încasezi mai ales când ştii cu cine ai de-a face”, a menţionat Udrea despre poliţistul bătut, un astfel de caz lăsându-se în America sau în alte state europene cel puţin cu folosirea pistolului de către omul legii.

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: