I-a spart capul unui poliţist şi a ajuns după gratii

Un poliţist din Ciuperceni a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Gorj după ce a fost lovit în cap de un cetăţean al comunei. Totul s-a întâmplat în timpul unei executări silite la un teren, când spiritele s-au încins, iar omul legii a fost lovit de una dintre părţi. Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili ce s-a întâmplat şi cum a fost lovit poliţistul.

Dorel Boştină este poliţist de aproximativ 25 de ani, iar de şapte ani este ajutor de şef de post în comuna Ciuperceni. Până în acest moment nu a avut probleme şi nici evenimente neplăcute în activitatea lui de poliţist. Ieri a avut ghinion când a mers să asigure liniştea şi ordinea la o executare silită la un teren în comună, situaţia scăpând de sub control. Spiritele s-au încins din cauza neînţelegerilor create între părţi. Omul legii nu numai că nu a reuşit să aplaneze conflictul, ci s-a ales şi cu o lovitură în cap, care l-a lăsat fără cunoştinţă. Bărbatul şi-a revenit abia pe patul de spital. ”M-a lovit cineva. Am fost la o executare silită la un teren şi m-au lovit. Nu îmi amintesc mare lucru pentru că m-am trezit la spital. Nici nu ştiu cine m-a lovit. Nu mi s-a întâmplat asta niciodată, de când sunt eu poliţist”, a povestit Dorel Boştină.   Din fericire s-a ales doar cu câteva contuzii care nu îi pun viaţa în pericol. ”Pacientul a venit inconştient. I-am acordat primul ajutor, iar acum este stabil. Prezintă un traumatism cranian şi cervical”, a spus Liliana Crăciun, medic UPU.

Agresorul a fost prins

În acest caz a fost deschisă o anchetă pentru a se stabili motivele pentru care omul legii a fost agresat şi cine se face vinovat de acest lucru. Bărbatul de 49 de ani, care a lovit poliţistul a fost audiat de procurori şi pe numele lui s-a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj. Deşi toate probele îi incriminează, localnicul din Ciuperceni nu recunoaşte că el l-a lovit pe poliţist. „Nu l-am lovit eu. A intrat în curte la mine şi la sora mea. Eu nu l-am lovit. Nu avea ce să caute la noi în curte. Poate altcineva i-a dat cu parul în cap, dar nu eu”.

Astăzi bărbatul va fi prezenta instanţei de judecată, iar judecătorii vor stabili dacă emit sau nu pe numele bărbatului mandat de arestare preventivă.

Galerie foto


Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: