Polițistul care a refuzat o mită de 12.000 de euro

Un politist de 30 de ani a refuzat mita de 12.000 de euro cu care un sofer a vrut sa scape de control, pe autostrada A1 din judetul Alba.

Agentul principal Horatiu Dragan este politist la Brigada Autostrazi de aproape cinci ani. Duminica, era pe tronsonul de autostrada din judetul Alba.


"Ni s-a dat prin statie in consemn un autoturism, in care ar fi o persoana care a furat 100.000 de euro din Arad. Eu cu colegul eram pe tronsonul din judetul Alba, alti doi colegi pe tronsonul din Deva. Ei au identificat masina, au oprit-o, i-au intrebat pe sofer si pasager daca are bani", a spus ca nu.

Cei doi au fost dusi la sectie, unde am mers si noi. Acolo, la perchezitia corporala asupra pasagerului s-au gasit foarte multi bani", povesteste politistul, pentru orademedias.ro.

Înainte de control, celor patru politisti li se oferise mita de 12.000 de euro. "Inainte de controlul corporal, pasagerul a incercat sa ne ofere bani. In masina, unul din colegii din Hunedoara a reusit sa il inregistreze pe acesta in timp ce spunea ca ne da 12.000 de euro ca sa nu spunem ca l-am prins. Am anuntat sefii si am urmat pasii in astfel de situatii", a mai spus politistul.

Flutar Marius era suspect intr-un dosar de furt de 100.000 de euro dintr-o locuinta din Arad si a fost retinut de procurori, apoi arestat preventiv la Tribunalul Alba.

Vizualizări: 14,205

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: