Ponta încalcă dispoziţiile primarului Cârciumaru

Primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, a dat o dispoziţie pe data de 30 octombrie 2008, prin care interzicea organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice în anumite zone din oraş. Dispoziţia primarului a apărut odată cu intenţia lui Corneliu Vişoianu, candidatul PD-L pentru Colegiul 5 de la Camera Deputaţilor, de a organiza un concert în faţa Liceului Sportiv din Târgu Jiu. La numai trei zile, dispoziţia primarului a fost încălcată de Victor Ponta, candidatul PSD pe Târgu Jiu, care a organizat o adunare publică taman la Piaţa Centrală.

Corneliu Vişoianu a trebuit să aibă lansarea în oraşul Rovinari după ce o dispoziţie a primarului Cârciumaru l-a alungat din oraş. În schimb, Victor Ponta „s-a lansat“ în Piaţa Centrală, unde a avut loc şi un concert. De menţionat ar fi că la încălcarea respectivei dispoziţii a participat chiar şi autorul acesteia, Florin Cârciumaru.

Dispoziţii valabile doar pentru PD-L

„Stabilirea locurilor în care se interzice organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice sunt: Piaţa Prefecturii Strada Victoriei, pe tronsoanele cuprinse între strada Unirii şi strada Traian, Gara Târgu Jiu, Autogara Târgu Jiu, Piaţa Centrală, Piaţa 9 Mai, Piaţa Debarcader, sediile unităţilor şcolare, sediile instituţiilor şi direcţiilor aflate în subordinea Consiliului Local, sediul Primăriei municipiului Târgu Jiu, Sala Sportului, în imediata apropiere a spitalelor, obiectivele militare, unităţile economice cu instalaţii, utilaje sau maşini cu grad ridicat de pericol în exploatare“, este paragraful din dispoziţia cu nr. 2509 din 30 octombrie.

Cu certitudine aţi sesizat faptul că Piaţa Centrală este un loc unde, potrivit primarului, nu se pot desfăşura concerte sau alte activităţi. De precizat ar fi că primarul se arăta mulţumit de felul în care decurge lansarea colegului de partid, Victor Ponta. Singurul lucru bun din această situaţie este că târgujienii i-au putut vedea pe cei de la Pheonix  şi pe Ducu Bertzi. Lucrul rău ar fi că primarul favorizează partidul din care face parte. De menţionat ar fi că târgujienii au ratat un concert susţinut de Mihai Mărgineanu şi Bere Gratis, formaţii aduse de Corneliu Vişoianu.

Vizualizări: 161

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: