Ponta: Nu am fost să îl dau în gât. Şi el ştie despre mine şi eu despre el

Parlamentarul de Gorj a făcut declaraţii incendiare după audierile de luni, la DNA, într-un dosar în care se anchetează modul în care s-a făcut trecerea lacului Belina, din Teleorman, pe când era premier, la firma Tel Drum. 

Victor Ponta a precizat că în același dosar au fost audiați Sorin Grindeanu și Ludovic Orban. Deputatul susţine că nu a fost să-l „toarne” pe şeful PSD, pentru că nu vrea să-l vadă dat jos cu ajutorul dosarelor. „Nu am fost să îl dau în gât că, dacă voiam, o făceam. Şi el ştie despre mine şi eu despre el. Am stat cinci ani împreună. (…) Eu m-am dus la DNA să mă apăr, nu să denunţ pe cineva. (…) Dragnea m-a băgat în lac. Eu şi Grindeanu credeam că mergem la Consiliul Judeţean. Să treacă de la minister la Consiliul Judeţean nu e abuz în serviciu al unui ministru”, a spus Victor Ponta.

„Eu nu vreau să îl văd pe Dragnea dat jos cu ajutorul dosarelor. Să fie ca mine. Aş vrea să îi văd pe cei din PSD că spun că nu îl vor şi să îl dea jos. Cei din cercul lui nr. 1 îl pupă acum pe Daddy, dar îl aşteaptă”, a declarat Victor Ponta.

Vizualizări: 1,972

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: